Інше

Нейтральне обладнання ДЕНА

На етапі технологічного проектування виробничих цехів необхідно передбачити оптимальне розташування нейтрального обладнання. Це необхідно для раціонального використання площ приміщень та зручності роботи персоналу.

Нейтральне устаткування — невід’ємний елемент будь-якої кухні. Незважаючи на свою допоміжну роль, воно вимагає до себе уважного ставлення. Професіонали знають, що хороше нейтральне обладнання прослужить довго вірою і правдою — воно зможе протистояти інтенсивним механічним і хімічним впливам і буде безпечне у використанні.

Івано-Франківський завод виробник нейтрального обладнання Дена представляє широкий вибір оснащення.

Полиці для закладів громадського харчування

Ми виготовляємо функціональні та практичні у використанні полиці для кухні. На них легко й компактно помістяться всі необхідні атрибути справжнього кухара. Полиці використовуються для зберігання кухонного інвентарю та посуду. За типом виконання полиці діляться на:

  • відкриті;
  • напіввідкриті;
  • закриті.

Відкриті полиці можуть бути суцільними, вони використовуються для зберігання інвентарю та ґратованими — їх встановлюють над мийками для сушки посуду. Їх різновидом є полиці для зберігання кришок від каструль, полиці для обробних дошок.

Завдяки відсутності дверей у напіввідкритих полицях забезпечується хороша вентиляція. Там часто зберігають продукти, які завжди повинні бути під рукою.

Закриті полиці призначені, в першу чергу, для довготривалого зберігання продуктів. Такі полиці можуть мати розсувні або відкидні дверцята. Застосування таких полиць дозволяє істотно заощадити місце на кухні.

Стелажі кухонні

Стелажі використовуються на підприємствах громадського харчування у мийних цехах, складських і підсобних приміщеннях. Вони призначені для зберігання кухонного інвентарю та посуду, харчових продуктів в упаковці, обладнання та приладів.

Зокрема, виготовляємо декілька типів стелажів:

  • З суцільними полицями — використовується в кухонних цехах для зберігання сухих продуктів і кухонного інвентарю. Слугує для економії робочого простору.
  • З ґратованими полицями — має ту ж функцію. Стелаж може мати розбірну конструкцію і складається з чотирьох опор і чотирьох полиць.
  • Для сушки посуду — використовується в мийному відділенні для сушки й короткочасного зберігання чистого посуду. Можлива різна комплектація полиць. Варіанти сушки для посуду: для сушіння склянок, тарілок та комплексні.

Полиці стелажів, які виготовляє ДЕНА, зроблені з нержавіючої сталі. Більшість моделей стелажів дозволяють регулювати висоту полиць. Це дозволяє зберігати кухонний інвентар різних розмірів. Широке застосування мають стелажі для сушіння та зберігання тарілок. Їх ґратовані полиці пропускають вологу, яка стікає в піддон. Як і у будь-якого професійного обладнання, ніжки стелажів регулюються за висотою. Цим забезпечується налаштування рівня стелажа. Як правило, виготовляються збірно-розбірними для зручності транспортування і зберігання.

Top