Обладнання

Обладнання для підприємств

З лінії виробництва івано-франківського заводу ДЕНА виходить якісне сучасне обладнання для облаштування робочого простору.

Теплове обладнання

Кожен кухар знає, що теплове обладнання — основа кожної кухні на підприємствах громадського харчування. Завдяки ньому втілюються в життя усі кулінарні задуми. З допомогою теплового оснащення відбувається теплова обробка продуктів харчування. Цьому виду обладнання ресторатори приділяють особливу увагу, намагаючись вибрати функціональні й продуктивні моделі.

До уваги клієнтів пропонуємо широкий асортимент теплового обладнання для підприємств громадського харчування. Івано-Франківський завод володіє  сучасним обладнанням та виготовляє оснащення для повного циклу виробництва. Від попередньої обробки продуктів до приготування страв. В асортименті універсальні та спеціалізовані вироби.

Зокрема, доступні для замовлення пароконвектомати, харчоварильні котли, плити, поверхні для смаження, коптильні, печі, фритюрниці тощо. І це тільки частина загального списку.

Ми здійснюємо виготовлення на замовлення. Окрім того, проводимо консультації щодо вибору обладнання для ресторан та інших підприємств. Постачаємо, доставляємо до воріт підприємства, встановлюємо, налаштовуємо, обслуговуємо.

Завод постачає теплове обладнання в Івано-Франківську та закладах в інших містах України.

Холодильне обладнання

Завод ДЕНА виготовляє якісне конкурентоспроможне холодильне обладнання для закладів харчування, торгівлі тощо.

В асортименті представлені сотні моделей: місткі холодильні та морозильні шафи, шафи шокової заморозки, фризери, сокоохолоджувачі, холодильні камери, що встановлюються на складах і в підсобних приміщеннях.

Ми виготовимо холодильне обладнання для підприємств громадського харчування і магазинів за найвигіднішою в Івано-Франківську ціною.

Холодильне обладнання — техніка для продукування і використання холоду в побуті й на підприємствах. Значна частина холодильного обладнання слугує для зберігання та демонстрації охолоджених або заморожених товарів: продуктів, напоїв, ліків тощо.

  • Холодильне обладнання для кафе. Особливу роль тут відіграють шафи шокової заморозки, які дозволяють готувати про запас і довго зберігати свіжість різних страв. Для оснащення кафе швидкого харчування чи їдальні незамінні холодильні вітрини. Окрім зберігання, вони виконують функцію демонстрації продуктів. Барну зону корисно обладнати вітринами для зберігання напоїв і десертів.
  • Холодильне обладнання для ресторанів — льодогенератори, призначені для виробництва лускатого льоду (використовується для охолодження фаршу, риби, тіста) або кубикового (для приготування коктейлів, охолодження напоїв). Для підтримки необхідної температури всередині холодильних камер застосовуються моноблоки й спліт-системи.
  • Холодильне обладнання для торгівельної промисловості. На відміну від сфери громадського харчування, тут обладнання має забезпечувати можливістю максимальної викладки і експонування товару. Адже холодильні вітрини призначені не тільки для зберігання, а для продажу. Холодильне устаткування повинно бути універсальним та відповідати всім сучасним вимогам торгівлі. Торговельні холодильні вітрини для магазинів мають фронтальне скління, що створює оптимальний огляд викладеної продукції, зручні дверці, досить велику площу викладення.

 

Як відомо, в холоді все краще зберігається, а без холодильного обладнання не працює жодне підприємство громадського харчування. Сучасне українське обладнання від DENA дозволяє не тільки гарантувати стабільний рівень якості продукції, але й забезпечити економію — як виробничих площ, так і самої продукції.

Індукційне обладнання

Успішність ресторану, чи будь-якого закладу громадського харчування, залежить не тільки від умінь кухара, але й від використовуваного обладнання.

Промислова індукційна плита — універсальний і незамінний прилад теплового обладнання на професійній кухні. Принцип її дії полягає у безпосередньому обігріві їжі на робочій поверхні або в духовці (залежно від конструкції). На її основі можна здійснювати практично всі види теплової обробки харчових продуктів.

Моделі обладнання діють за однаковим принципом. Проте вони відрізняються деякими критеріями, які потрібно враховувати перед купівлею пристрою. Зокрема, це:

  • Форма. Найбільш популярними є квадратні промислові індукційні плити. Проте при бажанні можна підібрати прямокутні, круглі чи шестикутні конструкції;
  • Кількість конфорок. Від цього залежить кількість процесів, які виконуються одночасно. Одноконфоркова індукційна плита пасуватиме для невеликих закладів з обмеженим кухонним простором. Якщо ж у кафе чи ресторані високий потік відвідувачів, такого обладнання виявиться недостатньо. У цьому випадку потрібна професійна індукційна плита на дві конфорки;
  • Тип встановлення. Для закладів з великою кухнею згодиться підлоговий пристрій. А для маленьких приміщень буде потрібна настільна індукційна плита, яка дуже компактна та мобільна.

Завод ДЕНА пропонує великий вибір обладнання для облаштування робочого процесу закладів громадського харчування.

Top